Logga in

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Ingen bild

Jenny Schelin

Kapitelförfattare

Sakgranskare

Jenny Schelin, universitetslektor och docent i livsmedelsmikrobiologi på avdelningen Teknisk mikrobiologi vid Lunds universitet. Jenny undervisar framförallt inom grundläggande mikrobiologi, molekylär genetik, livsmedelsmikrobiologi och processhygien samt kvalitetsverktyg och produktsäkerhet som appliceras i livs- och läkemedelsindustrin. Jennys forskning fokuserar på livsmedelssäkerhet och livsmedelsburen mikrobiell virulens, med målet att förstå hur olika bakterier som kan orsaka matförgiftning överlever, tillväxer och producerar toxiner i olika livsmedel, produktionsmiljöer, förpacknings- och lagringsförhållanden.

Jenny Schelin, universitetslektor och docent i livsmedelsmikrobiologi på avdelningen Teknisk mikrobiologi vid Lunds universitet. Jenny undervisar framförallt inom grundläggande mikrobiologi, molekylär genetik, livsmedelsmikrobiologi och processhygien samt kvalitetsverktyg och produktsäkerhet som appliceras i livs- och läkemedelsindustrin. Jennys forskning fokuserar på livsmedelssäkerhet och livsmedelsburen mikrobiell virulens, med målet att förstå hur olika bakterier som kan orsaka matförgiftning överlever, tillväxer och producerar toxiner i olika livsmedel, produktionsmiljöer, förpacknings- och lagringsförhållanden.