Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Ingen bild

Ingemar Hansson

Kapitelförfattare

Ingemar Hansson, docent i husdjursförädling vid Sveriges Lantbruksuniversitet. Ingemar disputerade 1974 på ett arbete om slaktkroppsegenskaper hos grisar av olika kön och slaktade vid olika vikt. Samma år bildades avdelningen för köttvetenskap och Ingemar blev då ansvarig för verksamheten. Ingemar har under alla år arbetat med forskning och utvecklingsprojekt inom områdena slaktkroppsegenskaper och vävnadskvalitet hos alla köttproducerande husdjur längs hela produktionskedjan från gård till konsument. Ingemar har samtidigt undervisat blivande agronomer, veterinärer och lantmästare inom i de nämnda forskningsområdena. Ingemar är sedan 2004 pensionär men fortfarande verksam.

Ingemar Hansson, docent i husdjursförädling vid Sveriges Lantbruksuniversitet. Ingemar disputerade 1974 på ett arbete om slaktkroppsegenskaper hos grisar av olika kön och slaktade vid olika vikt. Samma år bildades avdelningen för köttvetenskap och Ingemar blev då ansvarig för verksamheten. Ingemar har under alla år arbetat med forskning och utvecklingsprojekt inom områdena slaktkroppsegenskaper och vävnadskvalitet hos alla köttproducerande husdjur längs hela produktionskedjan från gård till konsument. Ingemar har samtidigt undervisat blivande agronomer, veterinärer och lantmästare inom i de nämnda forskningsområdena. Ingemar är sedan 2004 pensionär men fortfarande verksam.