Inger M Jonsson
Författare
Inger M. Jonsson har en hushållslärarexamen och har sedan början av 1980-talet arbetat med information och utbildning om mat inom grundskolan, idrottsrörelsen och inom landstingsövergripande folkhälsoarbete, hela tiden med den praktiska kunskapen i förgrunden. Hon har en licentiatexamen från den Nordiska högskolan för Folkhälsovetenskap i Göteborg och hon kommer inom kort att lägga fram sin avhandling i forskarutbildningsämnet Måltidskunskap vid Örebro universitet, ett ämne som fokuserar på hantverk, estetik och teori i samklang.
Inger M. Jonsson har en hushållslärarexamen och har sedan början av 1980-talet arbetat med information och utbildning om mat inom grundskolan, idrottsrörelsen och inom landstingsövergripande folkhälsoarbete, hela tiden med den praktiska kunskapen i förgrunden. Hon har en licentiatexamen från den Nordiska högskolan för Folkhälsovetenskap i Göteborg och hon kommer inom kort att lägga fram sin avhandling i forskarutbildningsämnet Måltidskunskap vid Örebro universitet, ett ämne som fokuserar på hantverk, estetik och teori i samklang.