Christine Keffel
Författare
Christine Keffel är scenograf, utbildad vid Nordiska scenografiskolan. Hon har bl.a. arbetat med koreografen Lena Josefsson (Utan Titel och Smekningar), drivit konstskola för barn, skrivit artiklar om upplevelseindustri och studiematerial om måltidsgestaltning. Sedan 1999 är Christine anställd vid Restauranghögskolan i Grythyttan och kursansvarig för Upplevelsekunskap, Måltidsevenemang samt programansvarig för yrkeshögskoleutbildningen Måltidsgestaltning.
Christine Keffel är scenograf, utbildad vid Nordiska scenografiskolan. Hon har bl.a. arbetat med koreografen Lena Josefsson (Utan Titel och Smekningar), drivit konstskola för barn, skrivit artiklar om upplevelseindustri och studiematerial om måltidsgestaltning. Sedan 1999 är Christine anställd vid Restauranghögskolan i Grythyttan och kursansvarig för Upplevelsekunskap, Måltidsevenemang samt programansvarig för yrkeshögskoleutbildningen Måltidsgestaltning.