Matlagning
Information
Språk:
SvenskaISBN:
9789144060521Utgivningsår:
2001Revisionsår:
2010Artikelnummer:
30171-03Upplaga:
TredjeSidantal:
424Det verkar som att du besöker studentlitteratur.se via en enhet utanför Sverige. Vi erbjuder inte leveranser utanför Sverige. För att kunna slutföra ett köp måste leveransadressen vara i Sverige. Läs mer
Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna
Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura
Här hittar du läromedel, tryckta såväl som digitala för förskoleklass till sjätte klass.
Här hittar du läromedel, tryckta såväl som digitala, för högstadiet.
Här hittar du läromedel, tryckta såväl som digitala, för Gy och Vux.
Här hittar du läromedel, tryckta såväl som digitala för förskoleklass till sjätte klass.
Hitta alltVår kurslitteratur bygger på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och målgruppsanpassade pedagogiska upplägg. Den tas fram i nära samverkan med företrädare för universitet och högskola och skrivs av välmeriterade författare.
Hitta alltHär hittar du litteratur, utbildningar och digitala informationstjänster för din kompetensutveckling. Våra produkter grundar sig på aktuell forskning förmedlad på ett inspirerande och verksamhetsnära sätt.
Hitta alltHär hittar du som student kurslitteratur, tips och inspiration om våra böcker och produkter.
Hitta alltVåra författare är vår viktigaste resurs. Bland dessa hittar du forskare, undervisande lärare och experter inom en rad ämnen. Kanske vill du bli en av dem?
Hitta alltPriserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna
Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura
inkl. moms
Exkl. moms: 513 kr
inkl. moms
Exkl. moms: 513 kr
Matlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken. Även recept – såväl klassiska som moderna – presenteras här, alltifrån typiska svenska sillinläggningar till ostar och varma och kalla desserter. På ett kortfattat och enkelt sätt behandlas grundläggande produ...
Läs merMatlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken. Även recept – såväl klassiska som moderna – presenteras här, alltifrån typiska svenska sillinläggningar till ostar och varma och kalla desserter. På ett kortfattat och enkelt sätt behandlas grundläggande produkthantering och HACCP. Nytt är fakta om etiskt och etniskt förhållningssätt till matlagning. Matlagning är skriven av Jan-Erik Hallberg och Anders Hjelmberg, två erfarna kockar och yrkeslärare, i nära samarbete med yrkesmän i restaurangbranschen. Boken vänder sig främst till gymnasieskolans restaurang- och livsmedelsprogram, Yrkeshögskolans utbildning inom restaurang och mat samt vuxenutbildningen, men är även en mycket uppskattad handbok för alla restauranger. Måltidsakademiens diplom för bästa lärobok
StängSpråk:
SvenskaISBN:
9789144060521Utgivningsår:
2001Revisionsår:
2010Artikelnummer:
30171-03Upplaga:
TredjeSidantal:
424För att kunna använda vår hemsida krävs en uppdaterad webbläsare. En uppdaterad webbläsare är säkrare för dig som användare och kan leverera en snabbare och bättre användarupplevelse.