Livsmedelsvetenskap
Du som undervisar kan beställa ett kostnadsfritt provexemplar av den här produkten.
Ett provexemplar ger dig möjlighet att i lugn och ro utvärdera hur produkten passar in i din undervisning. Observera att erbjudandet endast gäller relevanta produkter för din undervisning (nivå och ämne) och dig som är verksam i Sverige. Du kan naturligtvis alltid kontakta vår kundservice om du önskar ytterligare information eller har frågor om produkten.
Den här produkten kan beställas av lärare på universitet eller högskola. Om det gäller tjänsteexemplar av en kursbok på befintlig kurslista hänvisar vi till din arbetsgivare.
Det här är välskriven undervisningslitteratur för det akademiska ämnet livsmedelsvetenskap – ett tvärvetenskapligt ämne som belyser mat ur olika vetenskapliga perspektiv. /…/ Lovvärt är att boken även tar upp den nödvändiga och komplexa omställningen som livsmedelssystemen står inför i framtiden.
Information
Språk:
SvenskaISBN:
9789144159898Utgivningsår:
2007Revisionsår:
2024Artikelnummer:
32124-03Upplaga:
TredjeSidantal:
441